Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin “Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
"Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia Uniunii Europene sau a Guvernului României"
Promo
Promo
Box
Comitetul Sectorial de Formare
Profesională în domeniul
Protecţia Mediului (CSFPM)
Despre CSFPM
Despre CSFPM
Încă de la înfiinţare, Comitetul Sectorial de Formare Profesională în Protecţia Mediului -  CSFPM a fost implicat în activităţi desfăşurate în cadrul Consiliului Naţional de Formare Profesională pentru Adulţi şi a participat în proiecte derulate în cadrul programului PHARE 2004-2005, desemnând specialişti pentru a fi instruiţi şi pentru a deveni experţi în elaborarea de standarde ocupaţionale.
Comitetul Sectorial de Formare Profesională în Protecţia Mediului - CSFPM este promotor al proiectului strategic cu titlul “PROCOMPETENT! Calificări şi certificări de competenţe pentru o dezvoltare durabilă”, proiect finanţat de Fondul Social European şi de Guvernul României, în Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Parteneri în derularea proiectului sunt Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială ECOIND, Asociaţia Auditorilor şi Evaluatorilor de Mediu din Industrie – ECOEVALIND, societatea Eurolink Consultants, Autoritatea Scoţiana pentru Calificări – SQA şi Athens Network of Collaborating Experts – ANCE.